top of page

Cacao Bliss

De kracht van synergie

Cacao Bliss is een Medicijn wat een samenwerking van meerdere planten is. Hoewel de planten en componenten elk een lange historie in traditioneel sjamanistisch gebruik hebben is de mix die men Cacao Bliss noemt iets van de laatste jaren – echt een nieuwe ontwikkeling! Hoewel elk Cacao Bliss recept uniek is kun je er vanuit gaan dat de basis altijd draait om één of meerdere psilocybine houdende ingrediënten (truffel, magic mushrooms) de MAO remmer Caapi, (het legale bestanddeel en Spirit van Ayahuasca) en natuurlijk de ruwe cacao waar de naam vandaan komt. Cacao is een ware hartopener en ondersteund jou om uit het hoofd te gaan en die hartsverbinding  weer te voelen. Aan die basisingrediënten worden vaak vele kruiden toegevoegd voor een bepaald karakter of ondersteuning. Door het zachte karakter van dit medicijn vinden wij dit een perfecte introductie tot plant medicijnen. De dosis is naar wens en per uur op te bouwen. Laat je overig niet misleiden, ondanks het zachte karakter van de cacao Bliss kan er diepe heling plaatsvinden. 

KARAKTERISTIEKEN VAN HET MEDICIJN :

 • Zacht en vrouwelijk karakter

 • Een echte hart-opener!

 • Door de Caapi heeft het Medicijn overlappen met Ayahuasca en is diepe heling mogelijk

 • Kan ondanks de zachtheid diepe lagen bereiken

 • Perfecte introductie tot Plant Medicijnen

 • Zorgt voor waardevolle inzichten tijdens en na je reis.

Cacao Bliss x Trauma Release Ceremonie

Een reis door de diepste lagen van jouw ziel met ademwerk, psilocybine & cacao

Iedere maand organiseren ik samen met Sanne een magische Cacao Bliss Ceremonie met Trauma Release Breathwork. Deze diepe innerlijke reis kan jou helpen met o.a. het verkrijgen van inzichten, het loslaten van angsten & patronen die jou niet meer dienen, het helen van oude trauma’s & pijnen uit het verleden en heden, spirituele ontwaking, verminderen van klachten bij stress, depressie & burnout, meer in contact te komen met je lijf & ziel en een enorme boost geven aan jouw zelfliefde.

 

We zullen deze Ceremonie starten met een diep helende TRB ® ademreis, (Trauma Release Breathwork) waarin je wordt meegenomen naar jouw lichaamsgeheugen en waar we reizen door de diepere lagen van de ziel om daar oude ballast los te laten en nieuwe deuren te openen. Vervolgens zullen we gaan verbinden in een kring, trekken we een inzichtkaart en krijg je de optie om Rapé te ontvangen. Dit heilige sjamanistische medicijn zal je o.a helpen gronden voor je aan je reis begint, schoont je energie systeem op en zet je derde oog meer open. Je neemt lekker plaats op jouw bedje en zo vloeit de ceremonie door in het 2e deel van jouw reis. Een reis met Cacao Bliss opent je hart en brengt jou dichter bij jouw eigen kern om je zo te helpen vanuit jouw volledige potentieel keuzes te kunnen en maken en in het leven te staan.

Door de combinatie van ruwe Cacao, Psilocybine & Caapi komen weggestopte herinneringen, ervaringen en emoties aan de oppervlakte op een zachte manier. Psilocybine zorgt er tevens voor dat er nieuwe verbindingen worden gemaakt tussen de hersencellen wat ervoor zorgt dat je deze herinneringen kunt herevalueren vanuit een ruimer perspectief.

Samen creëren we een veilige setting, waarin alles er mag zijn.

Wij houden onze groepen bewust klein (max.9) zodat er voldoende ruimte voor persoonlijke ondersteuning is indien gewenst.

Ben jij klaar voor een transformerende reis, nieuwsgierig naar wat een plantmedicijn voor jou zou kunnen betekenen maar gaat Ayahuasca je nog net een stap te ver? Cacao Bliss is DE perfecte introductie tot plant medicijnen en per uur op te bouwen naar wens.

17902077089532525.webp

Cacao Bliss & TRB® kunnen jou helpen bij :

 

 • Angst, depressie & burn-out klachten verminderen of doorbreken

 • Helen van trauma’s en onverwerkte emoties

 • Bewustzijn vergroten

 • Verminderen van spanning gerelateerde klachten en stress

 • Het verkrijgen van antwoorden/ inzichten

 • Loskomen van patronen die jou niet meer dienen

 • Meer in contact komen met je lijf, hart en ziel

 • Doorbreken van verslavingen

 • Migraine

 • Chronische pijnklachten

 • Slapeloosheid

 • In contact komen met je zielsmissie en wie jij werkelijk bent

Deze Ceremonie in inclusief :

   

Na aanmelding nemen wij contact met jou op voor een  korte telefonische kennismaking en screening van eventuele contra-indicaties. 

Liever een prive, duo of zelf samengestelde groep? Neem contact op voor de mogelijkheden.
bottom of page